Gå til indhold

Tigerbarn

Tigerbarn er en fortælling om de mange honningsamlere, der dagligt sætter livet på spil i den bengalske jungle, fortalt af en ung dreng, der selv drager ud i honningjunglen og voksenlivet med frygt...

Land: Indien

Produktionsår: 2015

Varighed: 12.25 minutter

Produceret af: Josefine Mølvig Exner & Katrine Bregnhøj

Beskrivelse:

I kortfilmen Tigerbarn følger vi den 12-årige dreng Santanu, der bor på en ø i floddeltaet Sundarbans i det østlige Indien. De omkringliggende øer består af mangrovejungle, hvor de bengalske tigre lever og jævnligt dræber mennesker, der bevæger sig ind på deres territorium.

Santanus far og storebror sejler dagligt ud til junglen, blandt andet for at samle den honning, der sikrer familien indtjening og overlevelse. Dette passer ikke Santanu, der drømmer om at blive skuespiller og ingen interesse har i at sætte livet på spil for at samle honning resten af sit liv. Men det er dyrt at tage en uddannelse og der er brug for hjælp i hjemmet.

Tigerbarn er en fortælling om de mange honningsamlere, der dagligt sætter livet på spil i den bengalske jungle, fortalt af en ung dreng, der selv drager ud i honningjunglen og voksenlivet med frygt for at blive tigerfoder.